ANTALYA Uluslararası Kız Kardeşler Derneği'nce (AUKD) özel bireyler ve öğrenciler yararına 'yeni yıl kermesi' düzenlendi.

Antalya'da yerleşik yaşayan farklı ülkelerden kadınların da aralarında bulunduğu AUKD üyeleri, özel bireyler ve öğrenciler yararına kermes düzenledi. Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe'de '2020 Yılına Merhaba' adıyla düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Kermes, özel bireylerden oluşan Antalya Adalya Vakfı Dansı Grubu'nun gösterisiyle başladı. Kermeste, Hülya Bostanoğlu'nun yönettiği Engelliler Sanat Evi Korosu'nun solistleri Duygu- Ferhat ikilisi, şarkılarını seslendirdi. Ney dinletisi, dans ve palyaço şovu yapılan kermeste katılıcılar eğlenceli bir ortamda alışveriş yaptı.

Kermeste açılan stantlarda el sanatı çeşitli hediyelik ve dekoratif süs eşyaları, duvar panoları, el örgüsü çocuk kıyafetleri, takı tasarımları, ev yapımı pasta-börek-tatlı türü yiyeceklerin yanı sıra içecekler satışa sunuldu. AUKD Bakanı Gülsevin Eren Güngör, "Kermesten sağlanan gelirle özel bireylerin ihtiyaçları karşılanacak, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize de burs imkânı sağlanacak" dedi.