Mustafa KILIÇLI/PAZARCIK(Kahramanmaraş), () - 19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikler kapsamında Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yamaç paraşütü düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Pazarcık Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda paraşütçü katıldı. Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Fatma Bugrul Kömür ve öğrencilerin de izlemeye geldiği etkinlikte paraşütçüler, Kardelen Tepesi'nden kendilerine boşluğa bıraktılar. 
Başkan Yakup Hamdi Bozdağ, renkli görüntülere sahne olan etkinliğe yamaç paraşütü sporcularına teşekkür etti. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise yaptığı konuşmada "Spora desteklerinden dolayı Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ teşekkür ederim" dedi.
Etkinliğin sonunda Pazarcık Belediyesi sporculara ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.
FOTOĞRAFLI