YALOVA’da PTT, 179’uncu kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. İşletmeye gelen 179’uncu müşteriye ise çeşitli hediyeler verildi.

PTT’nin kuruluşunun 179’uncu yıldönümü kutlamaları, PTT Yalova Başmüdürü Elif Tan’ın Yalova Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etmesi ile başladı. Ziyarette PTT’nin hizmetleriyle ilgili Vali Erol’a bilgiler verildi.

YALOVA’DA PTT 21 İŞYERİ İLE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ardından işletmede basın mensupları ile bir araya gelen PTT Başmüdürü Elif Tan, PTT’nin hizmet kalitesinin ve çeşitliliğinin hızla geliştiğini dile getirdi. Tan, “23 Ekim 1840 yılından günümüze kadar ulaşan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan kuruluşumuzun 179’uncu yıldönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayış ile aziz milletimize iki asra yakın süredir hizmet sunmaya devam eden PTT, 179’uncu yılını geride bırakırken; yeni yapılanması ile hizmet yolculuğunu sürdürmektedir. Bugün; posta ve kargo hizmetleri ile birlikte hemen hemen tüm bankacılık ve sigortacılık işlemlerini yapan, PTTCell, HGS, Ptt POS, e-PttAVM ve PttTRade gibi çok çeşitli alanlarda yaygın işyeri ağı ile birçok hizmeti milletimize sunan, sürekli yenilenerek çağa ayak uyduran atılımlarla bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerleyen bir PTT var. Posta, banka, e-ticaret, elektronik posta, kargo ve lojistik sektörlerinde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan kuruluşumuz, ilimizde de 6 Merkez Müdürlüğü, 8 şube, 7 acente olmak üzere toplam 21 işyeri ile faaliyetini sürdürmektedir. Bu vesile ile kuruluşumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarımızı şükran ve saygıyla anıyoruz. Halkımızdan aldığımız güven ve güç ile ‘PTT Çalışır Hayat Değişir’ sloganıyla hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımı kutlar, 179’uncu kuruluş yıldönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

MEKTUP GÖNDERİMİ DÜŞTÜ, KARGO GÖNDERİLERİ ARTTI

Yalova’daki PTT çalışmaları hakkında da bilgi veren Tan, “Kargo gönderileri e-ticaretin yoğun olarak kullanılması ile birlikte ciddi şekilde arttı. Bu kapsamda Türkiye genelinde yüzde 25 olarak artan kargo gönderi rakamları Yalova’da ise Türkiye ortalamasının üzerine çıkarak yüzde 40 oranında artış gösterdi. Kayıtsız posta gönderilerinde ise yüzde 17’lik bir düşüş yaşanıyor” diye konuştu.


179’UNCU MÜŞTERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

PTT Yalova Şubesi’ne gün içerisinde işlem için kargo bölümüne gelen 179’uncu müşteriye de ödüller verildi. Serdar Yılmaz isimli şanslı müşterinin hediyelerini PTT Başmüdürü Elif Tan sundu. 179’uncu müşteri olmanın ve PTT'nin kuruluş yıldönümünde hediye almanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Serdar Yılmaz, “PTT’nin sunduğu hizmetlerden son derece memnunum. Burayla çalışmayı sürdürmekte de kararlıyım. PTT’nin kuruluş yıldönümünde 179’uncu müşteri olmaktan da büyük mutluluk duydum. Allah PTT’yi daha nice senelere ulaştırsın” şeklinde konuştu.