Alparslan ÇINAR/ANTALYA, () - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında denetimleri arttırdı. Kent genelinde bayram süresince genel asayiş ve güvenlik tedbirlerinde 5 bin 528, trafik tedbirlerinde ise bin 868 olmak üzere toplam 7 bin 396 personel görevlendirildi.
Ramazan Bayramı'nda kent genelinde huzurun ve güvenin sağlanması adına Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, tedbirleri en üst düzeye çıkardığını yazılı açıklama ile duyurdu. Bayram süresince genel güvenlik, asayiş ve trafik güvenliğinin temini için çok sayıda polisin görevlendirildiği belirtilen açıklamada, genel asayiş ve güvenlik tedbirlerinde 5 bin 528, trafik tedbirlerinde ise bin 868 olmak üzere toplam 7 bin 396 personelin görevlendirildiği kaydedildi.
Ramazan Bayramı süresince il merkezi ve ilçelerdeki ana arterler ve bağlantı yolları ile araç ve insan yoğunluğu yaşanan bölge, alan ve güzergahlarda, mezarlıklarda, camilerde, alışveriş merkezlerinde, eğlence yerlerinde, gar ve terminallerde, limanlarda, lunapark gibi yerlerde kapkaç, hırsızlık, yankesicilik gibi suçların işlenmesinin önlenmesi ve ayrıca trafik kazalarına meydan verilmemesi amacıyla tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.
Açıklamada, sürücülere trafik kurallarına mutlaka uymaları konusunda uyarıda bulunuldu.