Barbaros KUL/ERCİŞ(Van),()-VAN'ın Erciş ilçesinde, "Erciş okuyor, öğretmenim okuyor" Kızılay Şiir ve resim yarışmasında derece alan öğrenci ve öğretmenler, altın ve başarı belgeleri ile ödüllendirildi.

Erciş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla başlatılan "Erciş okuyor, öğretmenim okuyor" konulu Kızılay Şiir ve resim yarışmasına  ilk, orta ve liselerde 212 okuldan 21 bin öğrenci ile okullarda görevli öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, derece alan öğrenci ve öğretmenler için ödül töreni düzenlendi. Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, 108'inci Topçu Alay Komutanı Albay Kamil Tumba, Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ve öğrenciler katıldı. Şiir ve resim yarışmasında ilk üçe giren, öğretmenler altınla ödüllendirilirken, ilk, orta  ve liselerde ilk üçe giren öğrencilere de altın ve başarı belgeleri verildi.
İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, düzenlenen resim ve şiir yarışmasına ilçe genelinde 21 bin öğrencinin katıldığını belirterek," İlçemizdeki 60 bin öğrenci arasından 21 bin öğrencinin yarışmaya katılması beni çok mutlu etti.Bu çalışmasından dolayı ilçe Milli Eğitim müdürümüze çok teşekkür ediyorum."dedi.
Ödül töreni, yetkililerin  öğrenci ve öğretmenlerle toplu fotoğraf çekmesiyle son buldu.
FOTOĞRAFLI