Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Temizel, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Arif Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Mürteza Ağun, Hamza Tüylüoğlu, İsmail Erdem ve Mehmet Üzümcü, Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Kaytaz ile diğer oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri genel sekreterlerinin katılımları ile yapımında sona gelinen Rize-Artvin Havalimanı Müdürü Fikret Akbulut’u ziyaret ederek havalimanının son durumu hakkında bilgi almak ve ilimiz ticaret ve sanayi odaları ve ticaret borsasının görüşleri ile hazırlanan değerlendirme raporunu kendilerine sunmak amacıyla ziyaret etti.

Toplantıda Rize Artvin Havalimanı Müdürü Akbulut Havalimanı’nın son durumu hakkında katılımcılar için bir sunum gerçekleştirmesinin ardından Oda ve borsa başkanlarının sorularını yanıtladı.

Toplantının ardından oda ve borsa başkanları açıklamalarda bulundu. Öncelikle havalimanının ilimiz ve bölgemiz için hayırlı olması temennisinde bulunulan açıklamalarda kısa zaman içerisinde deneme uçuşlarının gerçekleştirileceği havalimanının bu yaz sezonunda yoğun şekilde hizmet vereceğine inandıkları ifade edildi. Bölge turizmi için büyük bir katma değer olduğunun vurgulandığı açıklamalarda halkımızın sosyal medyada yapacakları paylaşımlarla havalimanımızın tanıtımına katkı sağlamaları istendi.