SİVAS kent merkezini Cumhuriyet Üniversitesi'ne bir adım daha yaklaştıracak olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda çalışmalar devam ediyor.
Yenişehir kavşaktan başlayarak Cumhuriyet Üniversitesi’ndeki İsmet Yılmaz Bulvarı’na bağlanacak olan yol, 3 gidiş-3 geliş şeklinde 6 şeritten oluşacak. Tamamlandığı zaman şehrin en geniş bulvarı olacak bulvarda ayrıca yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra bisiklet yolları da yer alacak.
Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler başta olmak üzere Park Bahçeler Müdürlüğü ve alt yapıdaki eksikliklerin giderilmesi konusunda Sibeski Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bulvarın Yenişehir bağlantısında sürdürülen çalışmaları Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de yerinde inceledi. Başkan Bilgin, çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve görevli personelden bilgi aldı.
İncelemeler sırasında Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Yenişehir kısmının bu yıl tamamlanacağını belirten Başkanı Bilgin, Belediye ekiplerinin gayretli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.