GARİP ve Zeycan Yıldırım Vakfı, Samsun’da 3 köy okulunu ziyaret ederek ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyarette ilkokul öğrencilerine kendileri için özel üretilen Samsunspor formaları hediye etti.

Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı yöneticileri ve aynı zamanda Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın çocukları olan Zeycan Rochelle Yıldırım ve Jasper Yıldırım ile birlikte Ayşegül Ataç, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaylageriş, Sarıyurt Ali Osman Gür ve Yağbasan İlkokullarında eğitim gören miniklere spor sevgisini aşılamayı ve kendi şehirlerinin takımı olan Samsunspor ile bağ kurmalarını amaçlamak için Samsunspor forması hediye etti. Ayrıca aileleri ve öğretmenleriyle birlikte maça davet etti.

Zeycan Rochelle Yıldırım ve Jasper Yıldırım’dan forma alan minik öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Forma aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten minik öğrenciler ise Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı’na teşekkür etti.

Organizasyon hakkında bilgi veren Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı yöneticilerinden Ayşegül Ataç, “Köylerde yaşayan çocukların hayat standartlarını yükseltmek istiyoruz. Onların da her çocuk gibi haklarına sahip olmalarını istiyoruz” dedi.

Öğrencilerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ayşegül Ataç, “Biz bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Samsun bizim için hem Yıldırım Holding olarak hem de Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı olarak çok önemli bir şehir. Zaten Samsunluyuz. Samsunspor ile de beraber olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz vakfı olarak köylerde yaşayan çocuklarımızın da büyükşehirlerde yaşayan çocuklar kadar hakkı olduğunu düşünüyoruz. Onların hiçbir şeyden eksik kalmasını istemiyoruz. Ayrıca Samsun, Türkiye’nin spor şehri olduğu için spor sevgisini aşılamayı ve Samsunspor ile bağ kurmalarını istiyoruz. Bu yüzden bugün vakıf olarak miniklerimize Samsunspor forması hediye ettik. Onlarla bir arada olmaktan çok mutlu olduk. Bizi çok güzel karşıladılar” diye konuştu.

Jasper Yıldırım ise, “Burada taraftar için çok büyük bir potansiyel var. Bugün de onlara güzel bir sürpriz yaptık. Samsunspor’u takip ediyoruz. Eskiden beri takip ediyoruz. Bizim ofis binamızda çok eski formaları bile var. Benim Türkçe fena değil. Bunu biraz geliştireceğim” ifadelerini kullandı.