SANİ Konukoğlu Vakfı Genel Sekreteri Naci Boran, Vakıf personeli ile birlikte şehit aileleri ve gaziler dernekleri ile huzur evinde kalan yaşlıları ve sevgi evlerinde sahiplenilen çocukları ziyaret etti.

Boran, şehit aileleri ve gaziler derneklerini ziyaretleri sırasında, dünyanın en stratejik coğrafyasında bulunan Türkiye’nin, vatanın bağımsızlığını ve milletin özgürlüğünü canından önde tutan bireyleri sayesinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Şehit ailelerinin ve gazilerin ülkenin en kıymetli emanetleri olduğunu belirten Boran, bu ülkede yaşayan herkesin bu emanetlere sahip çıkacak karakterde olduğunu kaydetti.

Huzur evinde yaşlıları ve sevgi evlerinde çocukları da ziyaret eden Boran, “Yaşlılar, yani büyüklerimiz geçmişimizi geleceğe taşıyan eli öpülesi insanlardır. Çocuklar ise her biri geleceğimiz olan masumiyet sembolleri” dedi. Boran, ziyaretleri sırasında şehit aileleri, gaziler ve huzurevi sakinlerine; Sani Konukoğlu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun selamlarını da iletti.

FOTOĞRAFLI