SANKO Üniversitesi tarafından 'Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde' konulu kariyer gününde Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri, eğitimciler ve öğrencilerle Nurdağı’nda bir araya gelme fırsatı buldu.

Nurdağı Belediyesi Kullar Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, “Sağlık üniversitesi olarak eğitim veren üniversitemizde Tıp Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Hemşirelik Bölümleri bulunuyor” dedi.

SANKO Üniversitesi’nin eğitime bakış açısına değinen Prof. Dr. Bayram, “İyi ve kaliteli bir eğitim için bütün imkanlarımızla, çağın gerektirdiği biçimde ve Türkiye’nin tek çatı altında yatak kapasitesiyle en büyük tam donanımlı özel hastanesinde eğitim ve uygulama imkanlarımızla öğrencilerimizleyiz. Bu bizim iyi hekim, iyi sağlıkçı ve iyi insan yetiştirmede en büyük gücümüz” diye konuştu.

Akademisyenlerin sunumlarının ardından SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencileri Beste Türkmen ve Fatma Betül Cesur, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Şeyma Karalar, Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Esra Güleç ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. sınıf öğrencisi Eyüp Can Aslan, üniversite ve bölüm tercihleri ile ilgili kendi deneyimlerini paylaşarak, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

FOTOĞRAFLI