Ahmet ACAR/DEMRE, () - DEMRE Kaymakamlığı tarafından, şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği verildi.

Beymelek Mahallesi'ndeki Akdeniz Su Ürünleri Enstitüsü'nde düzenlenen yemeğe, Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Kaymakam adayı Rabia Naçar, Cumhuriyet Başsavcısı Güray Yıldız, Antalya Barosu Demre Temsilcisi avukat Burak Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Duman, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Emine Çelik, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan yemeğin ardından konuşan Kaymakam Murat Uz; "Bu ülkede en çok minnet borcu olduğumuz kişiler, şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onlara olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu akşam bu sofrada özgürce iftarımızı yapıyorsak, bu ülkenin her köşesinde huzur içinde yaşıyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Onlar bizim en değerli varlıklarımızdır. Onların her anında, her sorununda yanlarındayız. Olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yemek sonrasında, Kaymakam Uz ve Belediye Başkanı Kocakaya, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

FOTOĞRAFLI