Halim AKCA/BUCAK, () - BUCAK Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, asfalt çalışmalarını inceledi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, dün gece Barbaros Mahallesi'nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Sezgin'e İl Genel Meclisi Üyesi Sami Uğur, Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Kanık, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşay da eşlik etti.

Onaç ve Barbaros mahallelerinin bağlandığı Dereköy yolunda sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Yalçın Sezgin, "Dereköy yolundaki sıcak asfalt çalışmasını bu gece itibariyle tamamlamış oluyoruz. Bu yolda ciddi şekilde bir altyapı çalışması yaptık. Mevsim şartları itibariyle biraz zamanımızı alsa da neticede altyapı çalışmalarını tamamladık. Bucak Belediyesi olarak asfalt çalışmalarını kamuoyuna açıkladığımız gibi bir gecikme olmaksızın yürütüyoruz. Bizim eylül ayında yapmış olduğumuz ihalemizde 235 gün ihale sürecinde şu aşamada kış şartlarında 10 bin- 10 bin 500 ton asfalt kullanmış olduk. Daha 40 bin, 50 bin ton asfalt dökeceğiz" dedi.

KESTEL YOLU SANAYİ İÇİ ASFALTLANACAK

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, Barbaros Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması programının tamamlanmasından sonra, Onaç Mahallesi ve Ali Cudi Caddesi'nde, ardından da Kestel Yolu ve Sanayi Sitesi'nin içerisinde asfalt çalışmasının yapılacağını da belirtti. Yalçın Sezgin, "Asfaltlama çalışmalarımız projelere uygun şekilde gidiyor. Onaç Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmasından sonra Kestel Yolu üzerinde, Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde Kadın Kuyusu Camii'ne kadar bölüm sıcak asfalt çalışmalarından sonra Küçük Sanayi Sitesi içerisinde asfalt çalışmalarını yapacağız. Daha sonra da Alaaddin Mahallesi, Çamlıca Mahallesi olarak devam edecek" diye konuştu.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin, sıcak asfalt çalışmalarında mart ayının sonuna kadar 60 bin ton asfalt dökmeye hedeflediklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI