ISPARTA İl Özel İdaresi'nde sıcak asfalt sezonu Vali Ömer Seymenoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

İl Özel İdaresi 2019 yılı sıcak asfalt sezonunu başlattı. Sezonun başlaması dolayısıyla Vali Ömer Seymenoğlu, Harmanören köyündeki İl Özel İdaresi sıcak asfalt tesislerine giderek, plent makinesinden kamyonlara asfalt boşalttı. Harmanören'de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve işçiler tarafından karşılanan Vali Seymenoğlu, tesiste yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Seymenoğlu asfalt plentinin kumanda odasına geçerek kamyonlara yükleme yaptı.

Vali Seymenoğlu, sıcak asfalt sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, tüm çalışanlara kolaylıklar diledi. Vali Seymenoğlu, "Şu anda gördüğünüz gibi alanda İl Özel İdaremizin bel kemiği olan işçi kardeşlerimizle beraberiz. Hepsi fedakârca, büyük bir özveriyle çalışıyor. Biz de bugün temsili olarak sezonun açılışını yaptık. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. İl Özel İdaremiz ve bizler 204 köyümüzde 12 ilçemizde yaklaşık 450 bin Ispartalıya en iyi kamu hizmetini verebilmek için çalışıyoruz. Burada öncelikli hedefimiz köy grup yollarını şehrimizdeki yollardan bir farkı olmaksızın sıcak asfaltla kaplamak" dedi.

Açıklamasında İl Özel İdaresi tarafından yapılan diğer çalışmalara da değinen Vali Seymenoğlu, 5.5 milyon TL'ye ihalesi yapılan güneş enerjisi santralinin hizmete girmesiyle büyük bir tasarruf sağlanacağını, aynı zamanda da önemli bir gelir elde edileceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI