ADANA'da Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi iken hayatını kaybeden gazeteci Sinan Tanyıldız’ın ismi, Seyhan Belediyesi tarafından Reşatbey Mahallesi’nin 62003 numaralı sokağına verildi.
Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'ndeki sokakta gerçekleşen törene Seyhan Belediye Başkanı ve CHP'nin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP'nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, Hürriyet Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Erdal Fernengiz, Demirören Haber Ajansı Adana Bölge Müdürü Bekir Karakoca, Posta Gazetesi Adana Bölge Müdürü Serkan Yükselmiş, Tanyıldız'ın kızı Melek Gözüyeşil ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Törende konuşan Zeydan Karalar, Sinan Tanyıldız'ın Adana ve Türkiye için önemli bir gazeteci olduğunu ve belediye olarak bu sokakta ismini yaşatacakları için çok mutlu olduğunu söyledi. Karalar, "Sinan ağabey değerli bir gazeteci ve kişiliğiyle tüm çevrelerce sevilen bir insandı. Seni hiçbir zaman unutmayacağız Sinan ağabey, ışıklar içinde uyu" dedi.
Sinan Tanyıldız'ın kızı Melek Gözüyeşil ise babasının isminin yaşayacak olmasından dolayı aile olarak çok mutlu olduklarını söyledi.  Hürriyet Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Erdal Fernengiz de Sinan Tanyıldız'ın isminin sokağa verilmesi nedeniyle Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI