ULUSLARARASI Skal Dernekleri Federasyonu regalye (zincir değişim) töreni gala gecesi Çankaya semtinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde yapıldı. Genel kurul ve gala gecesine Türkiye genelindeki 17 Skal kulübünün başkan ve üyeler katıldı.

İzmir Skal Kulübü ev sahipliğinde gündüz yapılan devir teslim töreninin ardından gala gecesinde başkanlık regalyesi, Skal Dünya Başkanı Salih Çene ve Dünya İkinci Başkanı Hülya Aslantaş tarafından Başkan Faik Alsaç'ın boynundan alınarak, yeni federasyon Başkanı Savaş Çolakoğlu'nun boynuna takıldı. Görev yaptığı süreçte kendisine destek veren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Faik Alsaç, Bodrum Engelliler Vakfı'nda yaptırdığı seramik plaketleri dağıttı. Dönem arkadaşlarının da kendisine verdiği armağanları alan Alsaç, Bodrum Engelliler Vakfı'nın Bodrum Belediyesi iş birliğiyle Bitez sahilinde engelli bireylere yönelik, Türkiye'nin ilk özgür plajını faaliyete geçirdiğini belirterek, "Vakıf bünyesinde seramik, mozaik, müzik, dans, reformer plates ve tekstil atölyeleri bulunmaktadır.  Biz de bu vakfa destek vermek için plaketlerimizi burada yaptırdık. Siz de lütfen çevrenizdeki engelli vakıflarına destek olun" dedi.

Skal Dünya Başkanı Salih Çene ise güzel ev sahipliği nedeniyle İzmir Skal Kulübü Başkanı Emre Gezgin ve kulüp üyelerini kutlayarak, hazırladıkları Urla'da Pelin Omuroğlu Balcıoğlu ile zeytinyağı tadımı, Karantina Adası turu, Urla yöresel tatları için teşekkür etti. Gece müzikle devam etti.

Mehmet KURT / İZMİR, ()

Fotoğraf Parametresi:SkalTurkiye

01)Faik Alsaç, Hülya Aslantaş, Savaş Çolakoğlu, Salih Çene, Emre Gezgin

02)Sera- Can Demir

03)Çetinay Aksoy, Şensal Biçer, Ali Acundaş

04)Berrin Uşkay, Bülent Tercan

05)Yasemin Saatçı, Nuran Uşkay

06)Mine- Engin Kaya

07) Mine- Güner Güney

08)Gönül- Gökhan Kardeş

09)Elif- Aydın Tokbaş

10)Tansu- Emre Gezgin

11)Menderes Sarıgül, Özkan Özbek

12)Tolga Gencer-Pınar Öz

13)Zülküf-Mürvet Mermut

14)Sinem Dağdelen, Ali Acundaş

15)Deniz Tokgün, Sinan Kalo

16) Emre Okatar, Eray Şahoğlu

17)Handan - Akın Okyay

18)İlker Özyılmaz, Gülruh- Uğur Şahbaz

19)Rıza- Anna Elibol

20)Gökçe Özel

21) Elisabette Garnero, Loris Berk Güner

22)Berkant- Ferzan Gürgün

23)Selin Afşar İnanlı-Can İnanlı

24)Deniz- Berna Sipahi

25)Natali- Levent Oral

26)Serpil Şener, Esin Aydın, Pelin Omuroğlu Balcıoğlu, Ceylan Zere

27)Tolga Gencer, Murat Karaçanta

28)Deniz Sipahi, Emre Gezgin

29)Toplu fotoğraf