MANAVGAT, () - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, hekimler ve sağlık çalışanlara karanfil hediye etti.
Manavgat Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen, Tıp Bayramı ziyaretlerine sabah saatlerinde başladı. Başkan Sözen'e CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve partililer de eşlik etti. Başkan Sözen ilk olarak Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar'ı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı, karanfilini hediye etti. Sözen ardından Devlet Hastanesindeki hekimleri ve sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek günlerini kutladı. Başkan Şükrü Sözen ardından özel hastaneler ve sağlık ocaklarını da ziyaret ederek burada tüm çalışanların bayramlarını kutladı.
Başkan Sözen, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimlerimizin, günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini hepimiz biliyoruz. İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, insan sevgisiyle örtüşen hayat anlayışlarının devamı nedeniyle tebrik ediyorum. Ulaştığımız, zamanımız yetmeyip iş yerlerine gidemediğimiz tüm sağlık çalışanlarımızın gününü de buradan kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI