ANTALYA'nın Finike ilçesinde sınıf öğretmeni Ramazan Akın, yaz tatilinde kendi sınıfıyla okulun eksiklerini gidermek ve tadilatlarını yapmak için çalışıyor.
Finike Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Ramazan Akın, yaz tatilinde sınıfı ve okulunda tadilat yapmayı tercih etti. 30 yıllık eğitimci Ramazan Akın, yaz tatiliyle birlikte işçi kıyafetlerini giyerek, sınıftaki tadilatları yapmaya başladı. Tadilatların ardından boyama işine girişen Ramazan Akın, ilk ders zili çalana kadar sınıfı öğrencilere hazır hale getirmeye çalışıyor. Ramazan Akın aynı zamanda okulun da çeşitli eksiklerini gidermek için yardım ediyor.
Ramazan Akın, tatile gitmek yerine okuluna faydalı olmak istediğini belirterek, "Elimizden geldiği ve gücümüzün yettiği kadar okulumuz tamirat ve tadilat başta olmak üzere birçok işini kendimiz yapıyoruz. Bu yıl da sınıfımızda dökülmüş yerlerin onarımını ve boya işlerini yapıyorum. Bunları yaparak okulumuzu öğrencilerimiz için güzel bir eğitim yuvasına dönüştürmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI