SİLİFKE(Mersin), () – MAVİ Vatan 2019 tatbikatı kapsamında Akdeniz’de bulunan TCG Yavuz (F240) Gemisi, Mersin Silifke ilçesinde şehit aileleri ve gazileri ağırladı.
Birinci Korvet Filotillası Komodoru Dz. Kur. Alb. Selçuk Akarı ve TCG Yavuz (F240) Gemisi Komutanı Dz. Yb. Timuçin Halil Yıldıran, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’ i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Şevket Cinbir, "Gemilerimizin Silifke’de vatandaşlarımız ve öğrencilerimizin ziyaretine açılmasından dolayı Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra ise Kaymakam Cinbir, TCG Yavuz (F240) gemisini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Turgut, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte öğle yemeğine katıldı. Birinci Korvet Filotillası Komodoru Dz. Kur. Alb. Selçuk Akarı, Kaymakam Cinbir, Belediye Başkanı Turgut, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, Deniz Kuvvetleri mensupları olarak memleketin hizmetinde olduklarını belirterek bu millete hizmet etmenin kendileri için onur olduğunu sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI