ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı. Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle 133 kişiden oluşan 15 ekip, cadde ve sokakları yıkıyor, kaldırım ve parklarda ot ve dal budama çalışması yapıyor.

Antalya'nın en modern ilçelerinden biri olan Konyaaltı, cadde ve sokakların temizliği ve düzeniyle de bölge halkından takdir görüyor. Konyaaltı Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü, bölge halkının bu takdirini daha da pekiştirmek için yeni bir çalışmaya imza attı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 63 kişiden oluşan 11 ekip ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 70 kişiden oluşan 4 ekip, ilçe genelinde dip bucak temizliği çıktı.

SOKAK VE PARKLARDA TEMİZLİK

Arazöz ve süpürge makinesiyle cadde, sokak ve meydanlar yıkanıp süpürülüyor. Kaldırımlarda ot ve ağaç dalları budanıyor. Temizlik iş makineleri ve personel, tüm ilçe genelini kapsayacak şekilde merkez, kuzey, güney, doğu ve batı bölgelerinde konuşlandırılıyor.

“Önce sağlık, sağlık için de temizlik" diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe genelinde çok kapsamlı temizlik çalışması başlattıklarını söyledi. Yaz başında başlattıkları temizlik seferliğinin sistemli sürdürüleceğini dile getiren Semih Esen “Amacımız bölge halkına modern ve temiz bir kent sunmak. Kentin farklı bölgelerinde çalışmalara başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 63 kişiden oluşan 11 ekibimiz ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı 70 kişiden oluşan 4 ekibimiz, vakumlu yol süpürme, basınçlı yol yıkama ve basınçlı yol süpürme aracı ile yol ve kaldırımların üstünü sessiz bir biçimde temizliyor. Parklarımızda ağaç ve bitkiler budanıyor. Bu çalışmamız periyotlar halinde devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI