TEPEBAŞI Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü araç parkına, 15 tane sıkıştırmalı çöp toplama aracı ve 1 tane de konteyner yıkama aracı olmak üzere 16 yeni araç eklendi. Alınan yeni araçlar ile bölge genelinde temizlik işlerine hizmet veren toplam araç sayısı ise 46 oldu. Son alınan araçlarla birlikte Tepebaşı Belediyesi ekipleri, bölgede hem daha kaliteli hem de daha ekonomik hizmet verecek.
Tepebaşı Belediyesi Zincirlikuyu Şantiyesi'nde filoya katılan yeni araçların tanıtım töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, amaçlarının ekonomik şartları gözeterek Tepebaşı sakinlerine daha kaliteli hizmet etmek olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Araçların hayırlı olmasını diliyorum. Kullanacak arkadaşlarımıza kazasız, belasız işler diliyorum. Bu araçlar Tepebaşı'na yaptığımız hizmetlere büyük katkılar sağlayacaktır. Tepebaşı bölgesinde bizim vazifemizi iyi, nitelikli yapmamızla beraber bölgede yaşayan insanlarımızın da bu konuda titiz olmaları gerekiyor. Kentte yaşamanın bir bedeli, sorumluluğu vardır ve bu bedel farklı şekillerde ödenir. Mesela çöp saatlerine uyulmazsa vatandaşlar bu bedeli ödemiyor anlamına gelir. Yapılan hizmete zarar veriyor olarak anlaşılır. Özellikle bazı noktalarımızda zamansız çöp çıkarmalar çok ciddi boyutlarda. Çöplerimizi geri dönüşüme göre ayrıştırarak poşetlere koyalım. Çünkü dönüştürdüğümüz malzemeler de son derece kıymetli. Biz sizlere kaliteli hizmet vereceğiz, sizlerin de belirlenen  kurallara uymanız önemli"