ANTALYA'nın turistik bölgesi Kundu'daki 'ters ev' (Aksiyon Evi), 2020 yılına hızlı başladı. 2019 yılında 15 binin üzerinde yerli yabancı tatilcinin ziyaret ettiği Ters Ev, yeni yılda rekorlarını yenilemek istiyor. Ters ev kurucusu Kaan Karahan, 1 Ocak öncesi dekorasyon yenilediklerini söyleyerek 2020 yılına farklı bir dekor ile girdiklerini söyledi.

Heyecan verici fotoğrafların ve adrenalin yüklü bir gezi merkezi olarak adlandırılan 'ters evi' kurulduğu günden bu yana binlerce kişi ziyaret etti. İçerisindeki eşyaların dizilişi ve evin mimari yapısı nedeniyle fotoğrafçılar başta olmak üzere yerli yabancı turistler Ters Ev'e gelerek aksiyon fotoğrafları çekiyor.

Ters ev kurucusu Kaan Karahan, ziyaretçilerin ters eve olan ilgisini sıcak tutmanın tek yolunun dekorasyon yenilemek olduğunu söyledi. Bu nedenle yılda 3 kez dekor yenilediklerini Karahan, "Ters eve gerek ailesi, gerek arkadaşlarıyla gelen ziyaretçilerimiz eşsiz bir fotoğraf deneyimi yaşıyor. Fakat bir defa geleni tekrar gelmesini sağlamak için de dekorasyonumuzu sık sık yenilememiz gerekiyor. Bir yıl içinde 3 kez dekor yeniledim. Ters evde 2020 yılı için dekorasyon değişikliğini tamamladık. Yeni yıla bambaşka bir atmosferde giriyoruz. Aksiyon fotoğrafı çekmek isteyenler için ideal yerlerimiz bulunuyor. Yıl sonu hedefimiz ise 2019 yılının yüzde 30 üzerine çıkarak 25 bin ziyaretçi sayısını yakalamak" dedi.

Çekilen fotoğrafların farklı olması için dekorasyonun önemine vurgu yapan Karahan, evin içini kendisi tasarlıyor. Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'nde 300 metrekarelik arazi içine 85 metrekare inşa edilen ters ev, açıldığı günden buyana farklı milletlerden ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Fotoğraf tutkunları başta olmak üzere ters evin iç mimarisini merek edenler, tesisi görmeye geliyor. Mimari açıdan marjinal olarak adlandırılan ters ev hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerle dolup taşıyor. Yılın 12 ayı, haftanın yedi günü 09.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olan ters ev giriş ücreti ise 15 TL.