Fatih YILMAZ/TOKAT,() - TOKAT İl Emniyet Müdürlüğü, Artova ilçesinde 'Huzur-Güven Projesi' kapsamında polis ve öğrenciler birlikte piknik yaptı. 
Artova ilçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurları ve çocuklar arasında etkileşimi güçlendirmek amacıyla Artova Kent Ormanı'nda 'Huzur-Güven Projesi' kapsamında 'Çocuk Şenliği ve Piknik Programı' düzenledi. İlçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen programda çocuklara trafik kuralları hakkında bilgi verildi. Ayrıca düzenlenen etkinlikte polis memurları çocuklar ile oyun oynadı.
İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Fatih Kaptan "İlçemizde ilk kez gelen kanka polisle çocukları bir araya getirdik. Oldukça güzel bir program oldu. Çocuklar Kanka Polisi çok sevdi ve her birinin yüzünden gülücükler eksik olmadı. Bizler için de önemli olan husus budur zaten.
Projemize destek veren Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Adoçim yönetimine, bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Etkinliğe Artova Kaymakamı Mustafa Karali, Belediye Başkan Vekili Çıtak Çıtak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Salih Turalı, Artova adliyesinden hakim ve savcılar, ilçe protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

FOTOĞRAFLI