Vahit İŞBAŞARN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),()-KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye kültür etkinlikleri kapsamında, Trakya Oda Orkestrası  Aşkiye - Neşet Çal Sahnesi'nde konser verdi.

Trakya Oda Orkestrası Şeflerinden Alper Çam konserle ilgili yaptığı açıklamada, “Trakya Oda Orkestrası bu akşam çok değerli sanatçılarla birlikte sahne aldı. Orkestrayı Şef Deniz Başuğur’un yönettiği konserde Trompet sanatçısı Deniz Arda Başuğur Bellini’nin Norma Tema ve Varyasyonlarını, Obua Sanatçısı Bayram Bayramoğulları ve Flüt Sanatçısı Leyla Bayramoğulları, Krommer’in Obua Flüt Konçertosunu seslendirdiler. Değerli sanatçılarımıza katılımları için ve değerli seyircimize ve Lüleburgaz Belediyesine destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Konser programında şu eserler yer aldı: Serenade For Strings – J. Haydn, Norma. – Bellini Solist: Deniz Arda Başuğur, Koncertino For Oboe and Flute. – Krommer Solist: Doç. Leyla Bayramoğulları-Doç. Bayram Bayramoğulları, Divertimento in F. Major. – Mozart, Symphony No 27 – Haydn