AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in yaptığı hizmetlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı hizmetlerin devamı gibi olduğunu söyledi.

Onikişubat Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'ne yaptığı kapalı spor salonunu düzenlediği bir törenle açtı. Törenin açılışında konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, göreve geldikleri günden bu yana insan odaklı projeleri hayata geçirmeyi çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi. Son olarak yaptıkları tesisin resmi müsabakaların da yapılabilecek kapasitede olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:

"Yaklaşık dört buçuk yıldan bu yana görevdeyiz. Yaptığımız hizmetlerin sektör bazında değerlendirmesini yapacak olursak sportif anlamda çok ciddi hizmet ve yatırımlar yaptık. Önce kırsal alandaki çocuklarımıza spor yapacak alanlar oluşturalım dedik. Kırsalda bulunan 12 mahallemize halı saha yaptık. Bütün okullarımızın içine oyun takımları ve fitness grupları yerleştirdik. Şehir merkezine 2 adet skate park yaptık. 2 adet kapalı sentetik buz pisti yaptık. 2 tanesi yarı olimpik olmak üzere 7 havuz inşa ettik. Onikişubat ilçemizde bulunan 430 sitemize fitness grupları yerleştirdik. Geçmiş dönemlerde maalesef böyle hizmetler yoktu. Toplamda spor alanında 33 Milyon 928 Bin yatırım yaptık."

ÜNAL: YAPTIĞI HİZMETLER, CUMHURBAŞKANIMIZIN DEVAMI GİBİDİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise, istenildiği taktire yerel yönetimlerin merkezi hükümet gibi hizmet verebildiğini belirtti. Buna örnek olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemi gösteren Ünal, şunları söyledi.

"1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte yeni bir anlayış ortaya çıktı. Bunun anlamı insanımızı evinde, mahallesinde, sokağında, şehrinde mutlu, huzurlu ve güven içerisinde müreffeh bir hayat yaşamasını sağlamaktır. İhtiyaçlarını karşılamak ve emin bir şekilde şehrinde yaşamasını sağlamaktır. Bu açıdan baktığınız zaman Onikişubat Belediye Başkanımızın da yaptığı hizmetler bir Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin devamı gibidir."

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Hürriyet Kapalı Spor Salonu'nun açılışı yapıldı. Daha sonra ise Onikişubat Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımı yapıldı.

Açılışa; Kahramanmaraş Vali Vekili Bayram Öz, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile vatandaşlar katıldı.