ANTALYA, () - AKDENİZ Üniversitesi Radyosu ÜNİFM 91.3, sezon kapanışını 13 Haziran günü büyük bir organizasyonla yaptı.
TRT Antalya Radyosu Sunucusu Tayfun Yönlü'nün katılımıyla, saat 12.15'te TRT Antalya Radyosu ve ÜNİFM 91.3 üzerinden yapılan ortak canlı yayınla başlayan etkinlik, saat 14.00'te İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen Tayfun Yönlü'nün söyleşisi ile devam etti. Saat 16.00'da ÜNİFM 91.3'ün web sayfasının açılış sunumunun ardından, üniversite öğrencileri ve davetlilerin katılımıyla Konferans Salonu Fuaye Alanında bir kokteyl düzenlendi. Saatler 17.00'yi gösterdiğinde ÜNİFM 91.3 frekansından ve web sayfası üzerinden Tayfun Yönlü ve üniversite öğrencilerinin konuk olduğu canlı yayın bağlantısı gerçekleştirildi.
TRT Antalya Radyosu Spikeri Tayfun Yönlü'nün konuşmacı olarak katıldığı söyleşide 'Fakülteden Mezun Oldun, Şimdi Seni Neler Bekliyor?' konusu tartışıldı. Günün sonunda, radyo öğrencilerinin konuk olduğu canlı yayın bağlantısı, ÜNİFM 91.3 ve unifm.org sitesi üzerinden dinleyicilerle buluştu.
Etkinlik bitiminde UNIFM 91.3 Genel Koordinatörü Öğretim Görevlisi Suat Erdöl yaz tatilinde kapılarının açık olduğunu 7x24 yayının devam edeceğini ve program yapmak isteyen herkesi radyoya beklediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI