ANTALYA'nın Alanya ilçesinde bir teknesinde ve ikametinde uyuşturucu madde ele geçirilen F.Z. polisin operasyonuyla yakalandıktan sonra tutuklandı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapılan çalışmada, İskele bölgesinde B.K. isimli teknede F.Z.'nin uyuşturucu madde sattığı belirlendi. Bunun üzerine dün saat 22.30 sıralarında tekne ve içindekiler takibe alındı. Ekipler T.A.'nın tekneye gelerek F.Z. ile görüştükten sonra ayrılmasının ardından T.A.'yı takibe aldı. T.A.'yı durdurarak üzerini arayan ekipler gazeteye sarılı vaziyette 1,68 gram skunk maddesi ele geçirdi.

F.Z.'ye ait teknede yapılan aramada ise 6,30 gram skunk maddesi, ikametinde yapılan aramada da 2,08 gram skunk ele geçirildi. T.A., 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan sevk edildiği mahkemece serbest bırakılırken, F.Y. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI