MERSİN, () - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkan Adayı Vahap Seçer, "İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin'e ucuz su vereceğiz" dedi.
Vahap Seçer, Serbest Bölge'deki tekstil atölyelerini ziyaret etti. Her mahalleye eşit hizmet götüren, adil bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, "Adil bir başkan olacağım ama tarafım da belli olacak. Ben kadınlardan tarafım, çocuklardan tarafım, engellilerden tarafım, yaşlılardan ve yoksullardan tarafım. Bugüne kadar hizmet alamamış yoksul mahallelerden tarafım. Belediye bünyesinde Kadın ve Çocuk Daire Başkanlığı kuracağız. Mahalle kreşleri ve mahalle mutfakları projeleri ile kadınların çalışma hayatına girmelerini kolaylaştıracağız" diye konuştu.
Seçer, bir atölye çalışanının, 'Su fiyatlarında indirim yapacak mısınız?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
"Su fiyatları ile ilgili her yerde aynı şikayeti alıyoruz. Bu sorunu çözeceğiz. Seçimleri kazanacağımıza, başkan olacağıma inanıyorum. Onun için 100 günlük eylem planını şimdiden hazırlıyoruz. Başkan olduğumda ilk 100 gün içinde neler yapacağımızı, hangi sorunların acilen çözüleceğini belirliyoruz. İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin’e ucuz su vereceğiz. Su faturaları artık cebinizi yakmayacak."

FOTOĞRAFLI