SİVAS, () - SİVAS Valisi Salih Ayhan haftada iki gün düzenlenen halk günlerinde vatandaşların sorun ve isteklerini dinliyor.  
Kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşları randevu usulü ile makamında ağırlayan Vali Salih Ayhan, iletilen talep, öneri ve istekleri dinleyerek çözüm sunmaya gayret gösteriyor. Her hafta Salı ve Perşembe günleri düzenlenen Halk Günleri’nde vatandaş odaklı hizmetin süreceğini belirten Vali Ayhan,"Sivaslı hemşehrilerimize her zaman elimizi uzatacağız. Elimizden gelen gayreti gösterip, yardımcı olacağız. Konuları ne denli zor olursa olsun bazen basit bir konu zor çözülürken, bazen de karmaşık bir problem basit çözülebiliyor. Mülki idare amiri olarak burada bizimle görüşmek isteyen vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Bu makamlar gelip geçicidir. Bir dua alabilmek, gülen bir yüz görmek, sorunları çözmek, sorunları çözemesek de yanlarında olduğumuzu gösterebilmek bizleri mutlu ediyor. Manevi ruha hâkim olamazsak, halkımıza el uzatıp yüzünü güldüremezsek, Hakkın huzuruna da nail olamayız" dedi.
Sivas halkının 05326218911 numaralı ‘Whatshap Vatandaş Hattı’nı kullanabileceğini ifade eden Vali Salih Ayhan, sosyal medyadan iletilen konuları da cevapsız bırakmadığını dile getirerek, Valiliğin 03462239261 numaralı hattından Özel Kalem Müdürlüğü sekretaryası ile iletişime geçip randevu da alınabileceğini ifade etti.
Vali Salih Ayhan, zaman zaman şehirde halkın içinde olduğunu da ifade ederek, gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse de çeşitli programlarda halkın kendisine her türlü taleplerini iletebileceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI