İbrahim EMÜL/OSMANİYE, () - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi, şehit aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret etti. Şehit Jandarma Er Bilyamin Korkmaz ve Şehit Polis Memuru Durmuş Turan Bülbül’ün aileleri ile Gazi Polis Memuru Yusuf Dindoruk ve Gazi Jandarma Er Emrah Dal’ı ziyaret eden Vali Coşkun’un ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.
Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve uzun bir ömür temenni ediyorum. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Gönlümüz ve kapımız onlara daima açıktır" diye konuştu.
Vali Coşkun, ziyareti sırasında şehitlerimizin aileleri ve gazilerimize üzerinde "Vatan Size Minnettardır" yazılı duvar saati hediye etti.  Ziyaretleri sırasında çocuklar ile de ayrıca ilgilenen Vali Coşkun, çeşitli hediyeler verdi. Gaziler ve şehit aileleri Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler.

FOTOĞRAFLI