DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, güvenlik korucularıyla bir araya Vali Güzeloğlu, "Bugün ülkenin her bir köşesinde ve Diyarbakır'da 'diyar-ı huzur' haline gelen beldemiz, mahallelerimiz bundan kötüye değil hep daha iyiye gidecek" dedi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, güvenlik korucularıyla düzenlenen yemekte buluştu. Yemeğe; Vali Güzeloğlu'nun yanı sıra, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Fatih Kılınç, Lice Alay Komutanı Albay Şenol Şenoğlu, Silvan Alay Komutanı Albay Gönen Süslü ve güvenlik korucuları kaldı.
Programda konuşan Vali Güzeloğlu, güvenlik korucularıyla aynı sofrada, aynı ekmeği paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:
"Kararlılıkla geleceğe doğru yürüyüşümüzde gelecek her gün ve her zaman ülkemize, devletimize güzellikler getirsin.  Şehitler Tepesinin kahramanlarının manevi emanetini bugün yaşayan bizler ve hepimiz hayatımız pahasına koruyacağız ve yaşatacağız. Bugün ülkenin her bir köşesinde ve Diyarbakır'da 'diyar-ı huzur' haline gelen beldemiz, mahallelerimiz bundan kötüye değil hep daha iyiye gidecek. Devletin gücü ve milletin desteği ile birleşerek her an ve her zaman muktedir olacak. Bu ihaneti, bu devletin bu büyük yürüyüşünü, milletin gelişmesini engellemek isteyenler asla fırsat ve imkan bulamayacaklar. Bunun en büyük şahidi de işte bu salondaki sizlersiniz. Rabbim sizlerden ve temsil ettiğiniz bütün korucu kardeşlerimden razı olsun."
FOTOĞRAFLI