Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, ()-KIRIKKALE Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale-Ankara Karayolu'nda jandarma ve polis uygulama noktalarını denetledi.
Vali Yunus Sezer, Kırıkkale-Ankara Karayolu'nda uygulama noktalarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Denetleme defterini kontrol eden Vali Sezer, daha sonra uygulama alanında bulunan görevlilere işlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Sezer, kontrol noktalarında görev yapan personelin çok önemli bir görev yaptığını söyleyerek şunları kaydetti:
"Kırıkkale’de, jandarma ve polisin dönüşümlü olarak yaptığı uygulama noktalarımız var. Hem şehrin Ankara’ya doğru çıkışında, hem de şehre girişte. Buralarda 2018 yılı itibariyle yaklaşık 140 bin araç kontrol edilmiş durumda, yine burada aranan şahıslardan 300’e yakın kişi yakalanmış durumda. Bunlar önemli rakamlar. Bu noktalarımız trafik, uyuşturucu ile mücadele, asayiş ve terör yönünden oldukça önemli. Adeta şehirlerimizin giriş ve çıkışlarında 'şehirlerimizin gözü' konumunda. Hem Kırıkkale'nin hem de diğer illerimizin güvenliğine büyük katkı sağlamaktadır. Bu noktalarda görev yapan arkadaşlarımızın hepsine başarılarından dolayı, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI