SİVAS Valisi Salih Ayhan, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından görevini tamamlayacak olan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a veda ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret eden Vali Ayhan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Aydın ile 12 yıldır tanıştıklarını kaydeden Vali Ayhan, "2 dönem beraber çalıştık. Geriye dönüp baktığımızda Sayın Başkan ile olumsuz bir anım hiç olmadı ama olumlu anlamda; hem insanlığı, hem sosyal anlamda, hem hizmet anlamında, hem de her tarafa baktığımızda hizmetleri var. Ben Sivas Valisi olarak başkanımı yürekten tebrik ediyorum. Hizmetlerinden dolayı Allah ondan razı olsun. Sivas'ta Sami Aydın denildiği zaman; Paşa Fabrikası, Aksu, kent meydanı ve daha birçok proje akla geliyor. Bunların hiç biri unutulmaz" dedi.
31 Mart'ta Aydın'ın görev süresinin dolacağını kaydeden Vali Ayhan, nöbet değişiminin hayatın bir gerçeği olduğunu belirterek, "Biz, Sami Aydın Başkanı hiçbir zaman unutmayacağız. Bizlere desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sivaslılar sizi hiçbir zaman unutmayacak" diye konuştu.
Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Sayın Valim çözüm odaklı bir yönetici. Birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığım bir insan. Yaptığı işten heyecan duyan, yeniliklere açık ve zorluklar karşısında pes etmeyen yapısıyla bu şehre güzel hizmetler yaptı, bundan sonra da çok güzel hizmetler üreteceği kanaatindeyim. Biz 31 Mart itibari ile görevimizi tamamlıyoruz. Bizim açımızdan bu şehre hizmet etmiş olmak, bu şehrin birçok sorununu çözüme kavuşturmuş olmak ve birçok eser bırakarak bu işe nokta koymak büyük bir onur, büyük bir şeref. Sayın valimize nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI