Vahit İŞBAŞARAN/VİZE(Kırklareli),()-KIRKLARELİ’nin Vize ilçesi Belediye Başkanlığı önderliğinde, kaymakamlık işbirliği ile ilçede çevre duyarlılığına dikkat çekmek için çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
Vize Belediye BaşkanıErcan Özalp etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Dünya Çevre Haftası nedeniyle Vizemizde farkındalık yaratmak, çevre bilincini aşılamak ve çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Amacımız öğrencilerimize, vatandaşlarımıza ve esnafımıza çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak oldu. Bu etkinliğimiz ile çevre farkındalığı yarattığımızı düşünüyorum. Katılan tüm çevre dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlik kapsamında Tören Alanı ve Atatürk Caddesi, Sultan Çeşme Caddesi ve Bağlar Caddesi üzerindeki çöpler toplanarak çevre temizliği yapıldı.
Çevre Temizliği Etkinliğine Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Belediye Başkanı Ercan Özalp, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Vize İnsan Doğa Yaşam Derneği üyeleri ve öğrenciler katıldı.