İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - KALEÇİ Rotary Kulübü, Kaleiçi Rotaract Kulübü ve Falez Rotary Kulübü işbirliğiyle yurtdışından gelen öğrenciler Antalya'da ağırlandı.

Türkiye'yi ve değerlerini dünyaya tanıtmaya yönelik hazırlanan 'Discover Anatolia' projesi kapsamında bu yıl yedi ülkeden 16- 24 yaş arası bir grup öğrenci Antalya'ya geldi. Çek Cumhuriyeti, Norveç, Brezilya, Hindistan, Brezilya İtalya ve Azerbaycan'dan gelen öğrenciler, İzmir'den başladıkları gezi programına Antalya'da devam etti. Antalya'dan sonra Kayseri, Samsun ve son durak olarak Ankara'ya gidecek öğrencilere Kaleçi Rotary Kulübü, Kaleiçi Rotaract Kulübü ve Falez Rotary Kulübü üyeleri eşlik ediyor.

Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Selma Demir Tekinalp, Türk misafirperverliğini öğrencilere göstermeyi hedeflediklerini belirterek, “Gençler, projenin Akdeniz Bölgesi ayağında, antik şehirleri gezerek eşsiz koylarda gün geçirme imkanı yakaladı. Phaselis (Faselis) ve Olympos antik kentlerinin yanı sıra tarihi Likya yolunu gezdirdik. Proje, Türkiye'nin zenginliğini dünyaya aktarmak adına proje büyük önem taşıyor" dedi.

FOTOĞRAFLI