YALOVA Belediyesi ekipleri, vatandaşların ihtiyaçlarına ve şikayetlerine cevap verebilmek adına Kurban Bayramı boyunca görevlerine devam etti. Yalova’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına Zabıta, İtfaiye, Kadın Aile, Mezarlık, Ulaşım Hizmetleri, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Su Kanal ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personelleri bayram boyunca çalıştı.

Arife gününden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Yalova Şehir Mezarlığı ve Paşakent Mezarlığı’ndaki kabristanlara ziyarette bulunmak isteyen vatandaşlara, belediye araçları bayramın 1. ve 2. günü ücretsiz servis yaptı. Her cuma, bayram ve kandillerde Kur’an-ı Kerim’in okutulduğu mezarlıkta; Kadın Aile Müdürlüğü personelleri tarafından kabristan ziyaretine gelen vatandaşlara gül suyu, lokum ve gül şerbeti ikram edildi. Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde bulunan araçlar ile kabristan başına gidemeyen yaşlı, engelli ve çeşitli rahatsızlıkları olan kişilere de bayram boyunca servis hizmeti sağlandı.

EKİPLER BAYRAM BOYUNCA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı boyunca kentin çeşitli yerlerinde birçok şikayete anında müdahale etti. Yalova’da yoğunluğun yaşandığı Gazipaşa Caddesi’nde bisikletli, araçlı ve motorlu Ulaşım Müdürlüğü Trafik Zabıta ekipleri de nöbetleşe çalıştı.

İTFAİYE EKİPLERİ 13 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nı da yoğun mesai temposuyla geçirdi. 24 saat esaslı çalışan İtfaiye ekipleri de her zaman olduğu gibi bayram boyunca da olaylara en kısa sürede müdahale ederek halkın huzuru için görev yaptı. Ekipler, bayram süresince 13 farklı olaya müdahale etti.

Temizlik, Fen, Su Kanal, İlaçlama Birimi ve Veteriner İşleri Müdürlüğü nöbetçi ekipleri de rutin çalışmaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere anında müdahale etti.

FOTOĞRAFLI