OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2019 Milli İstihdam Seferberliği çerçevesinde İŞKUR'un İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Programı kapsamında gençlere yeni istihdam imkânı sağlayan Özel Yeni Hayat Hastanesi, Özel İbni Sina Hastanesi ve Ertürk Tekstilde yeni istihdam edilen gençlerle bir araya geldi. Vali Coşkun'un ziyaretlerinde, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak da yer aldı. Program kapsamında Özel Yeni Hayat Hastanesi 30, Özel İbni Sina Hastanesi 30 ve Ertürk Tekstil 40 kişiye istihdam sağladığı kaydedildi. Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya ziyaretleri sırasında yeni istihdam edilen gençlere bir süre sohbet ederek, başarı dileklerini ilettiler.
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hükümetimiz bir istihdam seferberliği başlattı. Türkiye’de tüm illerimizde işverenlerimizi bu anlamda destekliyoruz. Onlar da yeni iş imkânları oluşturarak sizlere iş kapıları açıyor. Hepinize hayırlı olsun" dedi.
Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise işe girene kadar birilerin referans olabileceğine dikkat çekerek, "Ama siz, siz olun, siz kendi kendinize referans olun. Bunun da en önemli ayağı işinize sahip çıkmaktır. Emek hiçbir zaman karşılıksız kalmaz" diye konuştu.
Vali Ömer Faruk Coşkun da yeni istihdam edilen personele hayırlı olsun dileklerini ileterek şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu istihdam seferberliği çerçevesinde İŞKUR Müdürlüğümüz tarafından yapılan program kapsamında sizler burada işe başladınız. Bizler de sizlerin heyecanını ve mutluluğunu paylaşmak üzere sizleri ziyaret ediyoruz. İşverenlerimize, istihdam seferberliğine destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.  Hepinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, sizlere başarılar diliyorum"