YENİMAHALLE Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'nda, (YENİMEK) 7-14 yaş çocuklara yönelik yaz okulu kayıtları başladı.
Kayıtlar, 10 Haziran-28 Haziran arası tüm kurs merkezlerinden yapılabilecek. Yenimahalle’de çocukların kişisel gelişimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine büyük katkı sunan yaz okullarında 1 Temmuz Pazartesi günü eğitim başlıyor. Bilgisayar kullanımı, drama, gitar, bağlama, bateri, satranç, yağlı boya resim, takı tasarımı, dekoratif ahşap süsleme, işaret dili gibi birçok branşta alanında uzman öğretmenler tarafından eğitim verilecek.
'ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ OLMUŞTUR'
Tüm projelerde önceliğin çocuklara ve kadınlara verildiğini söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "YENİMEK Kurs Merkezleri Yenimahalle’de ilçe sakinlerinin eğitimi ve kişisel gelişimi amacıyla açmış olduğumuz ve gurur kaynağı olarak gördüğümüz bir projenin ürünüdür. Bu merkezler aracılığı ile gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinleri evlerinde kapalı kalmaktan kurtuluyor, kendini geliştirmek ve yeteneğini keşfetmek için fırsat buluyor. Geleceğin söz sahibi insanlarının Yenimahalle’den çıkmasını amaç edinerek, çocuklarımız için hazırlanan yaz okulu eğitim programına büyük önem veriyoruz. İlçemize kazandırdığımız tüm yatırımlarda öncelik olarak çocuklarımızı görüyoruz. Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine gelmesinde çocuklarımız etkin rol oynayacaktır. Bu anlayışla Yenimahalle’ye hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI