BURSA'nın Yenişehir ilçesinde başarılı faaliyetleriyle dikkat çeken S.S.Yolören Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Türkiye Kooperatifler Fuarı'nda Güney Marmara Bölgesi'ni temsil ediyor.

5-8 Aralık tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium Fuar Merkezinde düzenlenen fuara, Yenişehir Yolören Kooperatifi biber ve kışlık sebze çeşitleriyle katıldı. Fuarın, ülke genelindeki yaklaşık 80 bin kooperatiften 160'ının katılımıyla gerçekleştirildiğini belirten Kooperatif Başkanı Hakkı Çetin, "Fuara Bakanlığımızın bizi de davet etmesi onur vericidir. Fuara katılmamızın amacı, Köyümüz ve İlçemizde üretilen ürünleri yerli ve yabancı perakende sektörü ve e-ticaret temsilcilerine tanıtmak, ticaret hacmimizi geliştirmek, kooperatifimizin ve İlçemizin bilinirliğini arttırmaktır. Bunu da başardığımızı sanıyorum. Fuarın İlçemize ve köyümüze hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

 S.S.Yolören Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin standına ziyarette bulunan YTSO Başkanı Orhan Torun da "Yerli ve yabancı sektör ve e-ticaret temsilcilerini aynı çatı altında buluşturan Türkiye Kooperatifler Fuarında, yerli ve yerinde üretim yaparak İlçemiz ekonomisine katkı sağlayan kooperatifimizin özellikle e-ticaret ağına dahil olabilmesi, ürünlerini ulusal platformda pazarlaması için bu fuara katılması büyük bir başarıdır. Başkan Hakkı Çetin fuarda İlçemizi ve Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı en iyi şekilde temsil etmektedir" dedi.