ANTALYA'da Dr. Figen Sayın Yıldıran'ın yeni kliniği, Antalya milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımıyla açıldı.

Antalya'da 2010 yılından bugüne özel kliniğinde sağlık alanında hizmet veren Dr. Figen Sayın Yıldıran, bugünkü adıyla 'Dr. Figen Health and Beauty' adlı kliniğin açılışını, 'Güzellik ve Estetik Tesadüf Değildir' sloganıyla gerçekleştirdi. Yeni kliniğin açılış töreni, Tekelioğlu Caddesi üzerinde bulunan Working Plaza'da düzenlenen kokteylle yapıldı.

Açılışa katılan Antalya milletvekili Hasan Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, kurdeleyi birlikte kesti. Açılış törenine Antalya 26'ncı dönem AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED), Akdeniz Girişimci İş kadınları Derneği (AGİDER) ve pek çok sivil toplum kuruluşu başkanları ve üyeleri, oda başkanları ve üyeleri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreni öncesi konuşan Dr. Figen Sayın Yıldıran, "Hayatımız boyunca olmazsa olmazlarımız vardır; güven, eğitim ve sağlık gibi. Birey olarak yaşamımızda öncelik verdiğimiz sağlık, her geçen gün kaliteyi artırarak, güven unsurunu da korumak zorundadır. Bu kapsamda yarınlarımız için çok daha ileri seviyede hizmet vermek adına burada toplanmış bulunuyoruz. Tıp alanında hep daha iyisi için her geçen gün fark yaratacak. Yeni teknolojileri de bu klinikte sizlerin hizmetine sunmaktan onurlu ve gurur duyuyorum. Amacımız ülkemizin, dolayısıyla Dr. Figen Health and Beauty Kliniği'nin marka değerini daha da yukarı taşımak" diye konuştu.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Antalya'da yatırımların her geçen gün arttığını görmekten mutluluk duyuyorum. Özellikle sağlık alanında yaptığı çalışmalar ve yatırımlarından dolayı Dr. Figen Sayın Yıldıran'a teşekkür ediyorum. Ticari hayatında başarılar diliyorum" dedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bostan da yeni kliniğinde Dr. Figen Sayın Yıldıran'a başarı dileğinde bulundu.

Kurdele kesiminin ardından Dr. Yıldıran, başkanları ve konuklarını bazı cilt, vücut uygulamaları için kliniğe davet etti.