Serkan AKKUŞ/BURSA,()-YILDIRIM Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle 20-21 Nisan’da düzenleyeceği Çocuk Şenliği ile Yıldırımlı çocuklara bayram coşkusunu yaşatacak.

Yıldırım Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için yine dopdolu bir bayram programı hazırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Barış Manço Kültür Merkezi’nde 20 ve 21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek şenlikte, çocukların doyasıya eğlenmeleri adına tamamı ücretsiz aktiviteler gerçekleştirilecek. Hazırlanan sirk gösterileri, çocuk korosu, 13d sinema gösterileriyle çocuklar, bayram coşkusunu Yıldırım’da yaşayacak. Tırmanma duvarı, rodeo, zıpla ve yapış, şişme engelli parkur, çizgi film karakterleri, salto trambolin, top havuzu, duvar boyama, yüz boyama, macera küpü ve survivor parkurları gibi 15 eğlence parkurunun da yer alacağı bayram şenliğinde, çocuklar doyasıya eğlenecek. Birbirinden heyecan dolu şovların sergileneceği salon sirkine katılacak minikler de sihirbaz illüzyon, akordiyon, robot adam, büyük balon şov, palyaço, jonglör gösterisi, tek teker bisiklet gösterileri ve sürpriz hediyeler ile Yıldırımlı olmanın ayrıcalıklarını yaşayacak.

‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yarınların emanetçisi olan çocukların donanımlı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesi kadar, onların mutlu bir çocukluk geçirmelerini de önemsediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir güne sığdırmak istemedik. Çocuklarımız bayramlarında doyasıya eğlensin istedik. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi olarak, gözlerindeki pırıltıda ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz ve küçücük bedenlerinde atan kocaman yürekleriyle bizleri geleceğe taşıyan çocuklarımızla güzel bir hafta sonu geçirebilmek adına tüm çocuklarımızı 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

FOTOĞRAFLI