Muammer İRTEM/BURSA,()-YILDIRIM Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Yıldırım Belediyesi 2019-2024 Seçim Dönemi’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı’nda meclis Başkan vekilleri ve komisyonlar belirlendi. Ylmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, ‘’ Mevla’m meclisimize milletimize en hayırlı şekilde hizmet etmeyi nasip etsin’’ dedi.

 Yıldırım Belediyesi 2019-2024 Seçim Dönemi’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclisi üyelerine rozetlerini tek tek takan Başkan Yılmaz, Yıldırım’da seçim döneminin sona erdiğini hizmet döneminin başladığını vurgulayarak, “Şehrimizin bizden beklediği önemli hizmetler var. Hemşerilerimizin çözüm beklediği sorunlar var. Dolayısı ile bizim kaybedecek vaktimiz yok. Mevla’m meclisimize milletimize en hayırlı şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Bizi milletimize karşı mahcup etmesin” dedi.
‘SAHADA OLACAĞIZ’
Farklılıkların da benzerlikler kadar toplumların zenginliği olduğuna işaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İktidarı ile muhalefeti ile Yıldırımlar bize bir şehir yönetimini emanet etti. Hepimizin ortak paydası, ortak düşüncesi, bu emanete en iyi şekilde sahip çıkıp, hemşerilerimiz için en iyi hizmeti üretmek. Bizim temel önceliğimiz ortak akıl olacak. Ortak akıl ve ortak dil ile idealleri gerçekler ile harmanlayarak, milletimize hizmete odaklanacağız. Bunu yaparken, geçmişten güç alarak, düne takılıp kalmadan yarını inşa edeceğiz. Bunu başarabilmemizin yolunun sahadan kopmamak olduğunun bilincindeyiz. Yıldırım’dan kopmadan, insanlarımızla iç içe, onların talep ve beklentileri doğrultusunda çalışacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz, siyasi başkan yardımcıları olarak; Yaşar Elmas, Ali Mollasalih, Yusuf Demirok ve Servet Hocaoğulları belirlendiğini söyledi. Daha sonra ise Belediye Meclisi Başkanvekilleri ve komisyon üyeleri seçildi. Yıldırım Belediye Başkan vekilliklerine AK Parti meclis üyeleri Ali Çiftçi ve Ahmet Sağdıç seçildi.
FOTOĞRAFLI