Namık Kemal KILINÇ/SERİK, () - ANTALYA'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Otel, yılın ilk Hint düğününe ev sahipliği yaptı.

Hindistan ziyaretinde yaptığı temaslarda düğün turizmini gündeme getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı Antalya'da ilk meyvesini verdi. 2015 yılında G20 kapsamında dünya liderlerini ağırlayan Regnum Carya Otel'de yapılan görkemli Hint düğününü Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da ziyaret ederek, çifte mutluluklar diledi. 650 özel davetlinin katıldığı 2019 yılının ilk Hint düğününe 450'si yabancı 250'si Türk olmak üzere toplam 850 kişi hizmet etti. Hindistan ve farklı ülkelerden aşçı, prodüksiyon, dekor ve teknik ekip olmak üzere 400 kişi uçakla Antalya'ya taşındı. Hindistan'ın en varlıklı Ahluwalia ve Khaitan ailelerinin kızları Medha ve oğulları Nalin'in 3 gün 3 gece süren düğünü tüm davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Yılın görkemli düğününe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Regnum Carya Otel Müdürü Tolga Yılmaz, "Otelimizde büyük organizasyonlara, dünyaca ünlü isimleri ağırladığımız dev konserlere, kongre ve fuarlara imza attık. 2019 yılının ilk Hint düğünü organizasyonu da başarılı şekilde gerçekleştirdiğimiz ve ülkemizi iyi şekilde temsil ettiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI