Bilge AVCI/TRABZON, () -  AK Parti YOMRA Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, akşam yemeğinde gençlerle bir araya geldi. Sağıroğlu, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki 15 yıl sonra yine karşınıza alnımız ak, başımız dik olarak geldik” dedi.

Yomra Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu gençler ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Memiş, AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur, MHP İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ve çok sayıda partili katıldı.

Sağıroğlu düzenlenen yemekte şöyle konuştu: “Marka bir ilçeyiz. Marka bir ilçe olma yolunda devam edeceğiz. Birileri bizim koltuğumuza göz koymaya çalışıyorlar. Biz ne dedik, bu kapıyı kapatmayacağız, hastanızla ilgileneceğiz, ustanızla ilgileneceğiz, acılı tatlı, hüzünlü günlerinizde beraber olacağız. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun 15 yıl sonra yine karşınıza geldik alnımız ak, yolumuz ak.”

'MİLLETİMİZDEN HİÇ BİR TEPKİ ALMADIK'

Sağıroğlu, “2,5 aydır MHP ve AK Parti’nin kıymetli başkanlarının gösterdiği yol doğrultusunda gece gündüz demeden yolumuza devam ediyoruz. 17 yıl memurluk yapacaksın, 15 yıl kesintisiz belediye başkanlığı yapacaksın. Mutlaka kırdığımız arkadaşlarımız olacaktır ama Allah’a şükür bu zamana kadar hiçbir vatandaşımızdan olumsuz bir tepki almadık. Allah’a şükür, hükümetimizin kazandırdığı ilk ihtisas hastanemiz var. Ama yeterli değil, yol çalışmasını yapıyoruz. Sağolsun büyükşehir belediye başkan adayımız seçimden sonra ihalesini yapıyoruz. Seçimden sonra hemen dolgu çalışmalarına başlıyoruz, size yaraşır bütün sosyal imkanlarınızı karşılayacak bir proje ile karşınıza çıkacağız.” diye konuştu. 

'KENT MEYDANIMIZI 15 MİLYON’A KAMUŞLATIRDIK'

Kaymakamlık ve emniyet binasının yetersiz olduğunu söyleyen Sağıroğlu, "Yomra olarak bir şehir meydanımız yoktu. Yaklaşık 20 dönümlük bir alanı 15 milyon bir bedelle kamulaştırdık, istinat ettik, yıktık. Şu anda geçici otopark olarak kullanıyoruz. Seçimden sonra en önemli kanayan yara olarak ana cadde üzerindeki 2500 araçlık otoparkla çözmüş bulunuyoruz. Diğer yandan üzeri şehir meydanı olarak kullanılacak. Hemen yanı başında düşme tehlikesi geçiren yolcu uçağını kazandırmış bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı. 

'YAPACAKLARIMIZI HAYAL BİLE EDEMEZLER'

Sağıroğlu, "Bizim yapacaklarımızı hayal bile edemezler. Biz şu anda düşme tehlikesi geçiren yolcu uçağı için yer koordinatlarını tespit ettik, dökümümüz bittiğinde uçağımızı kaldırıp yerine oturtuyoruz. Bir yandan denize, bir yandan dereye, bir yandan da dağa bakıyoruz. Çünkü biz turizm olarak Trabzon’un en önemli ilçesiyiz. Önemli nokta, uçağı kim çalıştıracak? Yomra Belediyesi çalıştıracak. Biz diyoruz ki, uçağı belediye çalıştıracak orada 15 tane yavrumuzu istihdam edecek ve aynı zamanda orada vatandaşımıza ucuz ve kaliteli hizmet verecek.” şeklinde konuştu.