HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu'na yapılan Z-Kütüphane törenle açıldı.
Açılışa, Kaymakam Ramazan Kendüzler, AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, AK Parti Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Kendüzler, hizmete giren kütüphanenin öğrencilere iyi bir katkı sağlayacağına inandığını, bu konuda destek veren Zeydan'a teşekkür ettiklerini söyledi.
AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan ise bir öğrencinin talebi üzerine okuldaki Z-Kütüphanenin açılması için destek verdiğini belirterek, "Kısmet bu güneymiş. Bu okulun mescidini de biz yapmıştık. Oraya da benim adımı vermişler. Bu beni çok mutlu etti. Okulumuza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Öğrencilerden Elif Açıkel de kütüphanenin açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve şube müdürleri de katıldı.

FOTOĞRAFLI