YÜREĞİR Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların talepleri üzerine PTT Evleri ve Atakent mahallelerine, sosyete pazarı açtı. 
Pazar günleri PTT Evleri kapalı semt pazarında açılacak olan sosyete pazarı, çarşamba günleri ise Atakent kapalı semt pazarında Yüreğirlilere hizmet verecek. Pazarın açılması için vatandaşlardan yoğun bir talep geldiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, istek ve taleplere önem verdiklerini kaydetti. Kocaispir, esnafların da bu sürece dahil olacaklarını anlattı.
Esnafların sosyete pazarında satış yapacağını ve mağdur edilmeyeceğini kaydeden Kocaispir, "Bu pazarlar sayesinde ilçemizde yeni bir heyecan, bir hareketlilik oluşacaktır. Sırada oto pazarı var. Pazarlar insanların kaynaştığı, selamlaştığı ve konuştuğu yerlerdir. Her hafta düzenli olarak pazara giden kişiler bir süre sonra birbirlerini tanır ve konuşmaya, kaynaşmaya başlarlar. Karşılıklı sosyal iletişim artar. Sürekli insan hareketliliği olduğu için  pazarlar bulundukları bölgelere bir hareketlilik kazandırırlar" dedi.
Kocaispir, sosyete pazarlarında giyim, hediyelik eşya, zücaciye ve çeşitli ev eşyalarının mağaza fiyatlarına göre daha uygun bir şekilde satışa sunulacağını sözlerine ekledi.