Çaykur çalışanları arasında bu yıl ilk kez organize edilen ve gelenekselleştirilmesi planlanan halı saha futbol turnuvasında kupa sahibini buldu.

Çaykur, Çaytaş, Enerji Bir Sen , Öz Gıda İş Sendikası ile Zivella Mobilya ve Desen Reklamcılık Firmalarının sponsorluğunda düzenlenen Halı saha futbol turnuvasının final maçında Sporting Tarım ile Pazarspor karşı karşıya geldi.

Collina lakaplı hakem Abdullah Ceylan’ın yönettiği karşılaşmada maça iyi başlayan Sporting Tarım, Pazarspor’u 8-2 mağlup ederek ilk defa düzenlenen turnuvanın ilk şampiyonu olarak kupayı aldı.

İlginin oldukça yüksek olduğu final maçında, Çaykur Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, Enerji Bir Sen Basın ve iletişim Genel Başkan Yardımcısı Zeki Karaoğlu, Çaykur Pazar fabrika Müdürü Fahrettin Köroğlu, Çaykur çalışanları tribünlerde yerini aldı.

Maçın ardından düzenlenen törenle turnuvaya destek verenler ve turnuvanın EN’lerine plaketleri verildi. Turnuvada   12 golle gol kralı olan Sporting Tarımdan Şaban Kap’a plaketini turnuva komite üyesi Onur Avcı, en centilmen futbolcu ödülünü Çaykur  Camidağın’dan Kadem Büyük’e Çaykur Pazar Fabrika Müdürü  Fahrettin Köroğlu, en güzel golü atan  Kalkandere’den  Ozan Oğuz’a  Enerji Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baş, turnuvanın hakemi Abdullah Ceylan’a plaketini turnuva   komite üyesi Eyüp Sarıkaya verdi.

Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde ve turnuvaya katkılarından dolayı ÇAYKUR İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu’na, Enerji Bir Sen Basın ve iletişim Genel Başkan Yardımcısı Zeki Karaoğlu tarafından onur plaketi takdim edildi.

Plaket töreninin ardından turnuvanın şampiyonu olan Sporting Tarım takımına kupasını Çaykur Genel Müdürlüğü  İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu verirken, turnuvanın ikincisi olan Pazarspor’un kupasını ise Enerji  Birsen Basın ve iletişim Genel Başkan yardımcısı Zeki Karaoğlu verdi.

Turnuvanın geleneksel hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten ÇAYKUR İdari ve Sosyal İşler başkanı Erdinç Hatinoğlu: “İlk kez düzenlediğimiz turnuva çalışanlarımızın kaynaşıp tanışması açısından güzel bir etkinlik oldu. Turnuva boyunca herhangi bir aksiliğin yaşanması tüm maçların ÇAYKUR çalışanlarına yakışır şekilde centilmenlik içerisinde geçmesi ise ayrıca sevindirici. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza ve turnuvaya katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bu turnuvanın devamı gelecek. Geleneksel hale getirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Her yıl kampanya öncesi Mart, Nisan ayları içerisinde turnuvamızı yapmayı hedefliyoruz. Şampiyon olan takımımızı da ayrıca kutluyorum.” Dedi.