Karadeniz müziğinin sadece hareketli müziklerden ibaret olmadığını bu güne kadar internet üzerinden dinleyicilerine ulaştırmaya çalışan Slow karadeniz FM uydu yayınıyla yayın ağını daha da genişletmeye hazırlanıyor.
Yaklaşık 9 yıldır internet vasıtasıyla dinleyicilerine ulaştıklarını belirten Slow karadeniz FM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Furuncu slow Karadeniz müzikleri dalında ilk özel radyo olduklarını belirterek 1 ay içerisinde Türksat Uydusunda yerlerini alarak dinleyici kitlelerini daha da arttıracaklarını söyledi.
Furuncu: “2007 yılında Karadeniz’in sesi sloganıyla yayın hayatına merhaba diyen slow Karadeniz FM geniş dinleme seçeneğiyle sesini tüm dünyaya duyurmaktadır. Slow Karadeniz FM Karadeniz bölgesinin ilk özel slow radyosu olup Karadeniz radyoları içinde ön sıralarda olup Karadeniz slow türkü formatında bir Karadeniz radyosudur. Müşterilerimizin reklamlarını ön planda tuttuğumuz gibi dinleyicilerimizin de isteklerini ön planda tutmaktayız. Kaliteli yayın formatıyla program ve programcılarıyla Karadeniz bölgesinin dinleyici memnuniyetini kazanıp günden güne yayın ağını dinleyici sayısını çoğaltan geniş bir aile oluşturmaya devam etmekteyiz.”
Slow Karadeniz FM olarak  en hit en sevilen en yeni Karadeniz Slow türkülerini dinleyicisinin mekânlarına gönüllerine yüreklerine 180 bin müzik arşivinden dinleyicilerine ulaştırdıklarını belirten Furuncu: “Slow Karadeniz FM Karadeniz müzik dünyasını yakından takip edip en son çıkan yeni Karadeniz albümlerini arşivine taşımaktadır Slow Karadeniz FM internet üzerinden 1000 den fazla web sitesinden ve bilgisayar masaüstü player  programlarından da dinlenmektedir. Radyomuz cep telefonları için  androidte ve appstore ios ta yayında. Slow Karadeniz FM yönetim kurulu basta ben olmak üzere radyomuzun alt yapısında çalışan kardeşlerimle ve radyo programcı kardeşlerimle Karadeniz bölgesinde ihtiyaç duyulan böyle bir radyoyu kurup yayın hayatına 01.01.2007 yılanda başlattığımız için çok mutluyuz.  
1 Ay İçerisinde Türksat Yayını Başlayacak
Yaklaşık 1 ay içinde TÜRKSAT yayınımız başlayacağını dile getiren Furuncu: “Önumuzdeki yıllarda d-smart dijiturk teledunya tivibu yayınlarına da geçeceğiz.” dedi