Borçka Belediyesinin öncülüğünde başta Bursa olmak üzere farklı yerlerden toplanan 1 TIR dolusu yardım malzemesi selden zarar görenlere dağıtılmaya başlandı.

 
Borçka ilçesi Aksu mahallesi Maradit caddesi ile Küçükköy üzerindeki yerleşim alanında selden büyük ölçüde zarar görenlere battaniye olmak üzere çeşitli ev eşyaları dağıtılırken, Belediye Başkanı Aslan Atan, evleri kullanılamayacak halde olan ve barınma yeri olmayanların geçici barınma yerlerinde kaldıklarını söyledi.
 
Başkanı Atan, mağdurlara, yatak, battaniye, nevresim ve mutfak eşyaları gibi temel eşyalarını karşılamak üzere bir TIR malzeme dağıtmaya başladıklarını ifade ederek, ”11 Kasım'da meydana gelen sel felaketi ilçe ve ilçeye bağlı köyleri etkiledi. Mağdur olan vatandaşlarımızı belirledik. Bursa ilinden ve çevre illerden temin edilen eşyalar mağdurlara dağıtmaya başlandı. Ayrıca açılan Hayır çarşımızda bay ve bayanlara giyim eşyası bulunduruyoruz. Sel felaketinin izlerini silmek için çevre illerdeki belediyelerimizin destekleri ile yaralarını sarmaya çalışıyoruz” dedi.