Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),() - BURSA’nın Karacabey ilçesinde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, ülkemize ve demokrasimize kasteden hain darbe girişiminin, milletin kararlı duruşuyla püskürtüldüğünü ifade ederek, vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacaklarını söyledi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında, Türk milletinin sergilediği mücadelenin tüm dünyaya vatan sevdasının en büyük örneği olduğunu vurgulayan Başkan Ali Özkan, “Vatan uğruna canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacağız.” Dedi.

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKILDI

Başkan Özkan mesajında, “15 Temmuz gecesi, ülkemizin üzerine oynanan oyunların ve hain planların çirkin yüzünü ortaya çıkarmış, milletimizin gösterdiği üstün mücadele sayesinde de devletimizin içine adeta çöreklenen terör örgütü mensuplarının bu planları suya düşürülmüştür. O gece yaşanan hain kalkışma ve darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın da çağrısı üzerine sokaklara dökülen vatandaşlarımızın canlarını siper ederek gösterdiği vakur duruş sayesinde başarısızlıkla sona ermiştir. O tarihten itibaren ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de meydanlara akın eden halkımız, demokrasi nöbetleri tutarak milli iradeye sahip çıkmıştır. Dış güçler ve onların maşaları, bu ülke üzerindeki emellerine asla ulaşamayacaktır. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI