Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’da istifa eden Teknik Direktör Serhat Güller'in yerine bordo beyazlıları 3. Lig(de şampiyon yapan Taşkın Güngör getirildi.



Sezon başında 2 yıllık sözleşme imzalanan Serhat Güller ile 5. hafta sonunda yolların ayrılması üzerine takımın başına Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yardımcılığını yapan Taşkın Güngör getirildi. Taşkın Güngör 2011/12 futbol sezonunda İnegölspor’u 3. Lig'de şampiyon yaparak 2. Lig'e taşımıştı.



İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “2015-2016 futbol sezonuna Serhat hoca ile anlaşarak başladık, ama maalesef istediğimiz sonuçlar olmadığı için 5. haftanın sonunda ayrılma kararı aldık. Bu ayrılma kararının iki tarafın karşılıklı anlaşması sonucu alındığını herkes bilsin. Serhat hoca bizim için değerli bir hoca. Şimdiye kadar İnegölspor’a birçok şekilde hizmetler verdi, kendisine teşekkür ediyorum. Yeni bir heyecan gerekiyordu. Yeni bir heyecanı da 2011-2012 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olduğumuz Taşkın hoca ile anlaşarak sürdürmeyi karar verdik. İnşallah İnegölspor futbolseverleri için, halkımız için, bizler için ve kendisi için hayırlısı olur. Kendisiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. Taşkın hocayı zaten tanıyorsunuz; savaşan, mücadeleyi bırakmayan, takımını ve futbolcusunu düşünen, taraftarı ile birlik ve beraberlik içerisinde olan bir insandır. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.



İnegölspor’un yeni teknik patronu Taşkın Güngör, “Gelişen süreci anlatmaya gerek yok. Bunlar futbolda olağan süreçler. Yıllar sonra İnegölspor’da yeni bir başlangıç yapıyoruz. Şu anda bulunduğumuz ortamın çok çok üzerine çıkmamız gerekiyor. Çok iyi bir tabloda değiliz. Tabi ki buraya gelmemizdeki asıl gaye, bu tabloyu daha yukarılara çekmektir. Futbol şehri olan İnegöl’ü hak ettiği yere çıkarmak, herkesin mutlu olduğu, herkesin keyif aldığı bir takım oluşturmaktır. Geçmişte çok iyi hatıralarımızın olduğu bu kulüpte inşallah güzel şeyler yaşarız. Her iki taraf için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.